ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ; Ζητείται ζευγάρι να μείνει σε έρημο γαλλικό νησί!

Απέναντι από τις ακτές της βορειοδυτικής Βρετάνης βρίσκεται το νησί Quéménès, ένας ήρεμος τόπος που σταμάτησε να κατοικείται το 1992, όταν το εγκατέλειψαν και οι τελευταίοι του κάτοικοι.

Στο μέρος αυτό δεν θέλησε κανείς να μείνει στη συνέχεια μέχρι που η Υπηρεσία για την Παράκτια Προστασία της Γαλλίας ζήτησε εθελοντές οι οποίοι θα ήταν πρόθυμοι να ζήσουν μια ξεχωριστή περιπέτεια και εμπειρία.

Το 2007 εγκαταστάθηκε εκεί ένα ζευγάρι με τα δύο παιδιά του, ο David και η Soizic Cuisnier, με σκοπό να διατηρήσουν στη ζωή το νησί. Οι ίδιοι το επέλεξαν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στη φύση αλλά τώρα που μεγάλωσαν και πρέπει να σπουδάσουν αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν. Έτσι η κυβέρνηση ψάχνει εκ νέου εθελοντές, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 20 άτομα, ενώ το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

perierga.gr - Ζητείται ζευγάρι να μείνει σε έρημο γαλλικό νησί!

Η φάρμα στο νησί είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση πλέον, ενώ εκείνοι που θα εγκατασταθούν εκεί θα πρέπει να συλλέγουν βρόχινο νερό για τις ανάγκες τους. Ηλιακοί συλλέκτες και ανεμογεννήτριες καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές απαιτήσεις.

perierga.gr - Ζητείται ζευγάρι να μείνει σε έρημο γαλλικό νησί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here