Μας.. λυπήθηκε ο καιρός! – Μέχρι και τους 41 βαθμούς σήμερα, επανέρχονται στο κανονικό οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες

Εποχική χαμηλή πίεση, ενώ θερμή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι την Κυριακή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως κοντά στα παράλια, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν, το πρωί, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά δυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν, το απόγευμα, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά, στα νότια παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και το απόγευμα στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση και αργότερα, πιθανό και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, ενώ, στα ανατολικά και τα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή και περαιτέρω μικρή πτώση τη Δευτέρα, οπότε και θα κυμανθεί κοντά στους κλιματολογικούς μέσους όρους. Την Τρίτη η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here