ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο απόλυτος προορισμός

Η Λεμεσός χρόνο με χρόνο αναπτύσσεται και γίνεται όλο και καλύτερη. Όσοι από μας, που έχουμε βρεθεί στη Μαρίνα Λεμεσού, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι αυτή η εικόνα της Λεμεσού μας αρέσει και με το παραπάνω. Κάθε χώρος της σε φιλοξενεί με άνεση, ώστε η κάθε σου επίσκεψη, για να δοκιμάσεις όλα όσα σου προσφέρει, θα είναι σίγουρα απολαυστική.

Η πρώτη μου επίσκεψη στο χώρο της Μαρίνας Λεμεσού, ήταν το καλοκαίρι που μόλις είχε ανοίξει τις πύλες της, συστήνοντάς μας για πρώτη φορά τη ζωή…στη θάλασσα. Βλέπεις, άλλωστε, από τη στιγμή που προσγειώνεσαι στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το ‘Living on the sea’ και εντυπωσιάζεσαι, ονειρεύεσαι κι αν είσαι τυχερός, το ζεις κιόλας!

Τα κορίτσια απο το μάρκετινγκ της Μαρίνας Λεμεσού, η Σοφία και η Μαρία, με περίμεναν στο υπέροχο ‘Έψιλον’, ένα εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού. Θέα μας το μπλε της θάλασσας, και τα πολυτελέστατα σκάφη, που άραζαν απολαμβάνοντας και αυτά την πολυτέλεια. Απολαύσαμε σούσι, σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, έναν τόνο μούρλια και ριζότο με γαρίδες όνειρο. Εκείνο, όμως, που μας απογείωσε γευστικά, ήταν το καλαμαράκι ψημένο και συνοδευμένο από φάβα. Υπέροχες γεύσεις, όμορφη παρέα και ένας απίστευτος χώρος. Όλα αυτά συνωμότησαν στο να έχω πραγματικά την καλύτερη ξενάγηση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here