Λεμεσός: Χειροπέδες σε νεαρό – Εκκρεμούσε ένταλμα για ναρκωτικά

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) εντόπισαν πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα (6/10), αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 22χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Αφού ανακόπηκε, συνελήφθη βάσει του εν λόγω δικαστικού εντάλματος ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου εντοπίστηκαν 2 μισοκαπνισμένα χειροποίητα τσιγάρα που πιστεύεται ότι περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό, ενώ σε τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε άσπρη ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαίνη, βάρους 7 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας. Στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €1,130. Διενεργήθηκε επίσης έρευνα στην οικία του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here