Λεμεσός – Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για παράνομες ενέργειες

Παράνομη κατοχή κυνηγετικού πυροβόλου όπλου – Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες – Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν τις πρωινές ώρες σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και άσκησης επαγγέλματος ιδιώτη φρουρού ασφαλείας χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος στην κατοικία και σε δύο υποστατικά ιδιοκτησίας 49χρονου. Κατά την έρευνα ανευρέθηκε στην οικία ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, το οποίο ανήκει σε οικείο του πρόσωπο και για το οποίο ο 49χρονος δεν κατέχει σχετική άδεια κατοχής, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην οικία επίσης ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 32,160 ευρώ και αριθμός καμερών κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που πιστεύεται ότι κατέγραφαν δεδομένα από δημόσιο χώρο και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Στην κατοικία εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν για εξακρίβωση των στοιχείων τους, ενώ αυτοί φέρονται να εκτελούσαν καθήκοντα ιδιώτη φρουρού ασφαλείας χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here