Λεμεσός: Ανήλικοι έκλεψαν μαχαίρια από κατάστημα – Πιάστηκαν λίγα λεπτά μετά

Δύο 16χρονους που κατείχαν κλοπιμαία περιουσία εντόπισαν χθες μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, λίγο μετά τη διάπραξη της κλοπής σε κατάστημα στην Λεμεσό.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 17.00 χθες το απόγευμα, ενώ τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης βρίσκονταν σε περιπολία σε περιοχή της πόλης Λεμεσού, έλαβαν ενημέρωση ότι δύο νεαρά πρόσωπα έκλεψαν περιουσία από κατάστημα της περιοχής.

Τα μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τους δύο 16χρονους. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του ενός 16χρονου δύο ανοιγόμενα μαχαίρια, με λεπίδες μήκους 8.5 και 6 εκατοστόμετρων αντίστοιχα, που καταλήγουν σε μυτερή άκρη, ενώ στην κατοχή του δεύτερου 16χρονου εντοπίστηκαν ακόμη δύο ανοιγόμενα μαχαίρια, με λεπίδα μήκους 10 εκατοστόμετρων.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο νεαρών, για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σχετικά με το περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς των δύο 16χρονων, οι οποίοι αφού ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς στην παρουσία των γονέων τους, αφέθηκαν ελεύθεροι χθες το βράδυ.

Εναντίον των δύο 16χρονων διερευνάται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού υπόθεση μαχαιροφορίας και κλοπής των τεσσάρων μαχαιριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here