ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο και 35χρονο – Ο λόγος;

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 30 και 35 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εκρήξεων βομβών που σημειώθηκαν στη Λεμεσό.
Εναντίον των δύο, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, σχετικά με βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα. Για τη σύλληψή τους στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σήμερα το πρωί, με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της ΜΜΑΔ. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6π.μ. και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο στα σπίτια τους, δέκα λεπτά αργότερα.
Τη σύλληψή τους, ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους. Στην οικία του 35χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, μεταξύ άλλων, μια μοτοσικλέτα. Η μοτοσικλέτα, ταιριάζει με την περιγραφή της μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του αυτοκινήτου και της οικίας 57χρονης, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λεμεσό.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου, 44χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τελεί υπό κράτηση. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εναντίον του 44χρονου, προέκυψε μαρτυρία και για δεύτερη, παρόμοιας φύσης, υπόθεση που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 16 Οκτωβρίου 2016, εναντίον μπυραρίας.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here