ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 29χρονο που καταζητείτο για βομβιστική επίθεση σε κατάστημα

Στη σύλληψη του 29χρονου Σύρου Ahmmad Alassad, που καταζητείτο ως ύποπτος σε σχέση με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, στη Λεμεσό, σε κατάστημα πώλησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία.


Ο 29χρονος φέρεται ως ένα από τα δυο πρόσωπα που θεάθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα λίγο μετά τη διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που ακολούθησαν, την ίδια μέρα, εναντίον άλλου καταστήματος πώλησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Για την υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 28χρονος ομοεθνής του, στον οποίον ανήκει το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και ο οποίος αρχικά ισχυρίστηκε πως το αυτοκίνητο του είχε κλαπεί χωρίς όμως να το καταγγείλει στην Αστυνομία. Στη συνέχεια, φέρεται να υποστήριξε πως είχε δανείσει το όχημα του σε κάποια πρόσωπα, ένα εκ των οποίων φαίνεται να είναι ο 29χρονος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό και του δεύτερου προσώπου που θεάθηκε να επιβαίνει στο όχημα, ενώ ο 29χρονος Σύρος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here