ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο Νοσοκομείο ένα μωρό και στους δρόμους ανάστατος ο κόσμος

Φωτογραφίες: SigmaLIVE.com

Στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε απόψε ένα μωρό ηλικίας ενός έτους μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ολοκληρωτικές ζημιές σε διαμερίσματα στον 3ο και 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στον τρίτο όροφο σε τρία διαμερίσματα ενώ παρανάλωμα του πυρός έγινε και διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο. Απο τη φωτιά και ότι ακολούθησε, σειρήνες, φωνές και ένταση στην περιοχή δημιουργήθηκε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής και τους περαστικούς οι οποίοι έντρομοι βγήκαν στο δρόμο και παρακολουθούσαν με αγωνία το τι συνέβη.

Η πυρκαγιά μετά από την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα.

Οι πυροσβέστες έδωσαν κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σώσουν τους ενοίκους αρκετοί εκ των οποίων πρόλαβαν και έφυγαν πριν την εκκένωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο συγκρότημα δυσχέραιναν περαιτέρω το έργο της πυρόσβεσης η οποία αναγκάστηκε με τη χορήγηση οξυγόνου να διασώσει 5 άτομα ανάμεσά τους και το παιδί το οποίο ήταν 1 έτους τα οποία είχαν εγκλωβιστεί σε βεράντα στην προσπάθειά τους να γλυτώσουν.

Πληροφορίες: Sigmalive/ LemesosPress, Φωτογραφίες: Sigmalive 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here