ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος νεαρός…”έπαιζε ντόμινο” με τα αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι

Ένας νεαρός οδηγός ηλικίας 20 χρόνων ο οποίος ήταν μεθυσμένος, όπως αποδείχθηκε, ενω δεν είχε ούτε κανονική άδεια οδήγησης, παρά μόνο μαθητική, συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας ζημιές νωρίς χθες το απόγευμα.

Ήταν γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος στην οδό Δικαιοσύνης στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο από τη σύγκρουση κινήθηκε μπροστά και κτύπησε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο στον συγκεκριμένο δρόμο.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος φέρεται να κινήθηκε με πισινή ταχύτητα και συγκρούστηκε σε άλλο αυτοκίνητο το οποίο επίσης ήταν σταθμευμένο. Σε όλα τα αυτοκίνητα προκλήθηκαν ζημιές.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού όπου από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης αφού σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε, η αρχική ένδειξη ήταν 105μg αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ η τελική ένδειξη ήταν 72μg.

Επίσης, ο 20χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδήγησης χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο και κατάλληλο πρόσωπο, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here