ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση- Σύλληψη 2 προσώπων (pics)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για δυο πρόσωπα που θεάθηκαν να οπλοφορούν σε ξενοδοχείο, στη Γερμασόγεια. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι και 18 πλήρη φυσίγγια.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι το πρωί λήφθηκε πληροφορία από τον αξιωματικό υπηρεσίας ότι δυο πρόσωπα βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Λεμεσό, στην κατοχή των οποίων υπήρχε ένα όπλο.

“Αμέσως αποκόπηκε η περιοχή και δεδομένου του γεγονότος ότι οπλοφορούσαν, κλήθηκε ο ειδικός αντιτρομοκρατικός ουλαμός, ο οποίος γύρω στις 8:30 το πρωί και σε συνεργασία με μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, όπως του ΤΑΕ, του ΟΠΕ και άλλων τμημάτων, εισήλθαν εντός του διαμερίσματος, στη βάση εντάλματος έρευνας”, συμπλήρωσε.

Οι δυο άνδρες συνελήφθηκαν, ενώ από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή τους έμφορτο πιστόλι καθώς και 18 πλήρη φυσίγγια.

Οδηγήθηκαν στα γραφεία ΤΑΕ Λεμεσού για σκοπούς ανάκρισης και πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που φέρουν τον ένα να καταζητείται στα κατεχόμενα για εγκληματική ενέργεια και τον άλλο να εμπλέκεται σε διάρρηξη στη Λεμεσό, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως αυτά θα εξακριβωθούν από τις ανακρίσεις και τις έρευνες που θα ακολουθήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here