ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμα ο εργάτης που τραυματίστηκε στο λιμάνι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 28χρονος, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο λιμάνι της πόλης, σήμερα το μεσημέρι.

Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι το ατύχημα συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι, εντός του λιμανιού της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα ανατολικά του εργαστηρίου επιδιόρθωσης μηχανημάτων.

Ο 28χρονος οδηγούσε γερανογέφυρα προκειμένου να ελέγξει εάν λειτουργούσε κανονικά, καθώς είχε παρουσιάσει μηχανικό πρόβλημα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η γερανογέφυρα έγειρε στο έδαφος με αποτέλεσμα αυτός να εγκλωβιστεί εντός.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητής του Υπουργείου Εργασίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή του ατυχήματος. Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Αγίου Ιωάννη.

Ο Διευθυντής της EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd Γιώργος Πούρος σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι «η εταιρεία έδρασε άμεσα και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο τραυματίας οδηγός να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και να τύχει της απαραίτητης περίθαλψης».

«Έχουμε επισκεφθεί τον συνάδελφο στο νοσοκομείο και ενημερωθήκαμε για την κατάσταση της υγείας του», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here