ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουμπαράς με €8.000 έκανε φτερά- Ανήλικοι και συγγενείς του θύματος οι ύποπτοι

Υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού γύρω στις €8.000 απο οικία διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία παραπονούμενη ηλικίας 25 χρόνων απο τη Λεμεσό ανέφερε σε κατάθεσή της ότι χάθηκε ο κουμπαράς της ο οποίος βρισόταν κρυμμένος σε ντουλάπα του σπιτιού και στον οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό που υπολογίζεται στις €8.000.

Η κλοπή, σύμφωνα με την παραπονούμενη, έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 9-11 Ιανουαρίου 2018. Η ίδια χθες όταν πήγε να βάλει λεφτά στον κουμπαρά διαπίστεσωσε ότι αυτός έκανε φτερά.

Η Αστυνομία για την υπόθεση συνέλαβε δυο ανήλικες ηλικίας 15,5 και 17 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η 15χρονη η οποία είναι αδελφή της παραπονούμενης φαίνεται, συμφωνα με πληροφορίες του LemesosPress.com, να παραδέχθηκε σε θεληματική της κατάθεση τη διάπραξη του αδικήμαος κατονομάζοντας ως συνεργό τη 17χρονη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η Αστυνομία αναζητεί για την υπόθεση ακόμη ένα ανήλικο πρόσωπο και συγκεκριμένα ένα νεαρό ηλικίας 17χρόνων με τον οποίο οι δυο ανήλικες φέρονται να διέπραξαν το αδίκημα και να μοίρασαν το ποσό.

Το χρήματα πάντως μεχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η παραπονούμενη ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι οι αδελφή της τον τελευταίο καιρό έκανε κακές παρέες.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here