ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξελίξεις στο σκάνδαλο – “Κελαηδά” ονόματα υπό προϋποθέσεις

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που θα διανύσουμε σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο των ερευνητικών προγραμμάτων.


Όπως όλα δείχνουν, η 57χρονη βασική ύποπτη και φερόμενη ως ενορχηστρωτής του σκανδάλου, φαίνεται πως θα κελαηδήσει ονόματα κι άλλων εμπλεκομένων στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο, που εμπλέκονται, ουσιαστικά, με κάποιο τρόπο και τα δυο πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από το Δικαστήριο, όπου παρουσιάστηκαν και οι 14 το περασμένο Σάββατο για ανανέωση και έκδοση διαταγμάτων κράτησης, η 57χρονη φαίνεται πως αντιστρέφει τα πυρά και τις κατηγορίες που τής καταλογίζουν, με αντάλλαγμα να αφήσουν τα παιδιά της ελεύθερα, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Αυτό που θα δώσει στους ανακριτές, όπως ανέφερε, είναι ονόματα κι άλλων εμπλεκομένων, που θα έπρεπε, όπως υποστήριξε, να βρεθούν κι αυτοί στην αίθουσα του Δικαστηρίου. Παρόμοια πρόθεση εξέφρασε και ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο ύποπτος δήλωσε πρόθυμος να παραδώσει στους ανακριτές Box Files τα οποία έχει στην κατοχή του και τα οποία θα οδηγήσουν και σε άλλες συλλήψεις.

Εντύπωση, εξάλλου, προκάλεσε και ένας υπολογιστής, ο οποίος είναι κρυμμένος σε θυρίδα στο εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν, η 57χρονη θα κατονομάσει 2 με 3 πρόσωπα τα οποία έχουν εμπλοκή και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να έχουμε νέο, τον τρίτο, δηλαδή, γύρο συλλήψεων για το σκάνδαλο των ερευνητικών προγραμμάτων.

Πηγή: sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here