ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Μετέτραψαν σπίτι σε χωματερή στην καρδιά της πόλης (pics)

Απόγνωση και αναστάτωση επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής Αγίου Αντωνίου στη Λεμσό λόγω της απραξίας που παρατηρείται απο πλευράς των αρμοδίων να επιβάλουν την τάξη σε ένα υποστατικό που οι ιδιοκτήτες του το μετέτρεψαν σε μια μικρή χωματερή στην καρδιά της Λεμεσού, όπως καταγγέλνουν στο LemesosPress.com οι παραπονούμενοι.

“Το πράγμα έχει ξεφύγει” αναφέρουν με επιστολή, ημερομηνίας 26 Σεπτέμβριου 2017, προς τον Δήμο και την Υπηρεσία Καθαριότητας αφού το ζευγάρι ηλικιωμένων που διαμένουν στο σπίτι έχουν μετατρέψει την αυλή τους, όπως καταγγέλνουν, σε σκουπιδότοπο μαζεύοντας και κρατώντας ότι βρουν στο διάβα τους.

Οι παραπονούμενοι στην επιστολή που ακολουθεί κάνουν λόγο για χώρο στον οποίο επικρατεί δυσοσμία, χιλιάδες μύγες ενώ τα βράδια περιφέρονται στους δρόμους ποντίκια και νυφίτσες, γάτες και σκύλοι με την εικόνα αυτή που περιγράφουν να είναι λίγο μόλις μέτρα μακριά απο σχολείο αλλά και άλλες κατοικίες.

Μη διστάσετε να μας στείλετε το πρόβλημά σας στο [email protected] 

Όλες οι λεπτομέρειες της απαράδεκτης αυτής κατάστασης στην επιστολή που ακολουθεί.

Να σημειωθεί ότι στην επιστολή διαγράφηκαν ονόματα και στοιχεία που μπορεί να στοχοποιήσουν γείτονες και ιδιοκτήτες. 

Σκοπός του άρθρου είναι να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει όσους οφείλουν να δράσουν για άρση αυτής της ασχήμιας και ακόμη δεν το έχουν πράξει. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here