ΛΕΜΕΣΟΣ: Εγκατέλειψαν 5 κουτάβια σκελετωμένα σε σακκούλι- Εγκληματική πράξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τέρατα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας ξαναχτύπησαν.

5 κουτάβια τα έβαλαν σε πλαστική σακούλα και τα πέταξαν στον δρόμο της Λόφου μακρυά από σπίτια και ανθρώπους για να πεθάνουν. Γιατί μόνο με θάνατο μπορείς να τα καταδικάσεις όταν τα δένεις μέσα σε ένα σακούλι και τα πετάς στην μέση του πουθενά. Για κακή σου τύχη και καλή τύχη των μωρών κατάφεραν να σκίσουν το σακούλι και να βγουν έξω, έμειναν εκεί ακριβώς που τα πέταξες φοβισμένα νηστικά και διψασμένα και αντιμέτωπα με τη Φύση.

5 κουτάβια 2 μηνών ανυπεράσπιστα, άκακα να ψάχνουν την μάμα τους. Το πρωί περνούσε ο Νικόλας από εκεί και τα είδε να τρέχουν μες τους θάμνους, σταμάτησε τους έβαλε νερό και φαγητό και κάλεσε τις κτηνιατρικές υπηρεσίες μπας και βρεθεί κάποιος να πάει να τα πιάσει.

Πως να τους αρνηθείς και ας είναι υπερπλήρες το καταφύγιο και ας μην υπάρχουν λεφτά, πήγαμε στην Λόφου και βρήκαμε 5 σκελετούς. 5 τρομαγμένα κουτάβια το ένα ήταν μέσα στον χαντάκι και αν δεν πήγαινε ο Νικόλας να το βγάλει θα πέθαινε, το άλλο προσπαθούσε να σκεπαστεί με την σακούλα που τα πέταξες για να μην κρυώνει. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο τα περιθάλψαμε και τα πήγαμε στο καταφύγιο.

Ο Νικόλας έχει κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό και μας είπε ότι κάθε χρόνο έρχονται δεκάδες αδέσποτα κυνηγετικά σκυλιά που εγκαταλείπουν οι κυνηγοί τους βάζει φαγητό και προσπαθεί με τα λίγα εισοδήματα που έχει να τα φροντίσει. Χάσανε και οι λέξεις πια το νόημα τους. Χάθηκε και η ανθρωπιά. Και το κράτος να παραμένει απών σε αυτά τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων.

Εύχομαι να κοιμάστε τα βράδια εσείς που τα εγκαταλείπεται. Εύχομαι μια μέρα να γίνουν τέτοιες οι ποινές που όσοι εγκαταλείπεται ανυπεράσπιστα ζωάκια να το σκέφτεστε δυο και τρεις φορές πριν το πράξετε.

*Η δημοσίευση είναι αυτούσια και χωρίς καμία απολύτως προσθήκη ή δημοσιογραφική προσέγγιση. Είναι τόσο αληθινή που δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. 

Posted by Elpida Christos Chrysostomou on Thursday, 12 October 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here