ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτά είναι τα 8 εστιατόρια του ξενοδοχείου Parklane των 100 εκατ. ευρώ

Υψηλού επιπέδου χώροι εστίασης που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Κύπρο στο νέο τουριστικό θέρετρο της Λεμεσού (πρώην Meridien)

Ένα εντυπωσιακό τουριστικό θέρετρο, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa μέλος της μεγαλύτερης διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Marriott International (πρώην Meridien) ανοίγει επίσημα στη Λεμεσό στις 26 Μαρτίου του 2018. Μία επένδυση-μαμούθ στην πόλη της Λεμεσού με πολυτελείς σουίτες, πισίνες με θαλασσινό νερό, τεχνητή λίμνη, ένα παιδικό πάρκο 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.

Το Time Out Cyprus, εξασφάλισε όλες τις λεπτομέρειες για τους 8 διαφορετικούς χώρους εστίασης και διασκέδασης του ξενοδοχείου που θα είναι ανοικτό όχι μόνο για τους πελάτες τους ξενοδοχείου αλλά και για το κοινό. 8 ιδιαίτεροι χώροι που ικανοποιούν όλα τα γούστα με κουζίνα και επιλογές που δεν θα αφήσουν κανένα ανικανοποίητο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό φαίνεται να είναι το Islands Fish & Seafood, το οποίο κυριολεκτικά επιπλέει πάνω σε μία τεχνητή λίμνη.

Μάθε λοιπόν πρώτος όλες τις λεπτομέρειες για τους χώρους εστίασης αυτού του μοναδικού για τα δεδομένα της Κύπρου ξενοδοχείου το οποίο αποτελείται από 52 σουίτες, οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες, και 222 πολυτελή δωμάτια.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα 8 εστιατόρια

Πηγή: timeoutcyprus.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here