ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγανακτισμένη 54χρονη που είναι άνεργη για 8 μήνες – Ήθελε να δουλέψει στις εκλογές, αλλά της τρώνε τη θέση… εργαζόμενοι

Αγανακτισμένη πολίτης, η οποία είναι άνεργη τους τελευταίους οκτώ μήνες και ο σύζυγος της τα τελευταία δυο χρόνια, εξέφρασε την αγανάκτηση της, μετά την επίσκεψη στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού προκειμένου να δηλώσει ενδιαφέρον να εργαστεί στις Προεδρικές εκλογές του 2018.

Σύμφωνα με το ToThemaOnline η γυναίκα, της οποίας για ευνόητους λόγους το όνομα της δεν θα δημοσιοποιηθεί, εξέφρασε το παράπονο της για το ότι, αν και άνεργη αυτή και ο σύζυγος της δεν μπορεί να εργαστεί στις εκλογές, αφού δικαίωμα έχουν μόνο (1) δημόσιοι υπάλληλοι και (2) άνεργοι πτυχιούχοι.

Όπως είπε στο ToThemaOnline, ναι μεν δεν έχει πτυχίο όπως προνοούν οι κανονισμοί, αλλά η πολύχρονη εμπειρία της στα λογιστικά και τα ναυτιλιακά δεν είναι δυνατό να αγνοούνται, τη στιγμή που μετά από μήνες στην ανεργία, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, ένα επιπλέον εισόδημα έστω και για μια φορά θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

“Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι, αν δεν είναι υψηλόμισθοι έχουν τουλάχιστο ένα μισθό”, ανέφερε η συμπολίτης μας η οποία καταλαβαίνει ότι έτσι είναι οι κανονισμοί, χωρίς όμως αυτό να μειώνει το αίσθημα αδικίας που νοιώθει.

Η συμπολίτισσα μας, διευκρίνισε ότι δεν έχει παράπονο από τους λειτουργούς της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, αφού έτσι προνοούν οι κανονισμοί, παρόλα αυτά δεν παύουν να είναι άδικοι συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here