ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένας μοτοσικλετιστής νεκρός και 4 ποδηλάτριες τραυματίες σε τροχαίο

Το πρώτο θανατηφόρο καταγράφει για το 2017 η Λεμεσός, με θύμα τον 42χρονο Νεόφυτο Νεοφύτου, από την Παραμύθα, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 84χρονος στο δρόμο Παρεκκλησιάς – Κελλακίου. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το διπλοκάμπινο παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τέσσερις αλλοδαπές ποδηλάτριες.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν 84χρονος οδηγός διπλοκάμπινου οχήματος, που κινείτο με νότια κατεύθυνση, επιχείρησε να προσπεράσει ομάδα ποδηλατιστών, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του 42χρονου, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

“Λόγω της σύγκρουσης, το όχημα του 84χρονου παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και παρέσυρε τέσσερις από τις 11 ποδηλάτριες”, είπε, ενώ ο άτυχος μοτοσικλετιστής, παρά το ότι έφερε προστατευτικό κράνος, εκτινάχθηκε εκτός δρόμου και κτύπησε βίαια σε πετρώματα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 42χρονου, που καταλείπει σύζυγο και ένα παιδί 12 μηνών. Για νοσηλεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι τέσσερις γυναίκες, χωρίς ωστόσο η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία.

Ο 84χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, είπε ο κ.Καφάς, ενώ ερωτηθείς κατά πόσο θα συλληφθεί, ανέφερε “είμαστε στο αρχικό στάδιο ακόμα, αναμένεται να ληφθούν αρκετές καταθέσεις για να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και ανάλογα με την μαρτυρία που θα έχουμε θα ενεργήσουμε”.

Οι εξετάσεις της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here