Λεμεσιανός οδηγός λεωφορείου βρήκε €10χιλιάδες ευρώ και τις παρέδωσε στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη τους

Δυο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, παραδείγματα αλτρουισμού και ανθρωπιάς συνανθρώπων μας καταδεικνύουν ότι η ελπίδα υπάρχει και δεν πρόκειται να σβήσει.

Μετά τον πολίτη στη Λεμεσό ο οποίος εντόπισε τσαντάκι το οποίο άνηκε σε άνθρωπο ο οποίος είχε φυλαγμένες τις οικονομίες του οι οποίες προορίζονταν για το νεογέννητο παιδί του, ένας άλλος συμπολίτης μας, οδηγός του ΟΣΕΛ βρήκε τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου εντός του λεωφορείου.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του ο Φιλελεύθερος, ο οδηγός του ΟΣΕΛ όταν ολοκλήρωσε το δρομολόγιό του εντόπισε στις θέσεις του λεωφορείου ένα τσαντάκι με πολλά χαρτονομίσματα. Αφού άνοιξε αντιλήφθηκε ότι αυτό άνηκε σ’ έναν ηλικιωμένο επιβάτη. Αφού ενημέρωσε την Αστυνομία, ακολούθως οι Αρχές εντόπισαν τον δικαιούχο αφού ευτυχώς υπήρχε χαρτί με τα στοιχεία του εντός της τσάντας.

Τα λεφτά εν τέλει ήταν οι οικονομίες ενός ηλικιωμένου ο οποίος προηγουμένως έκανε ανάληψη από τράπεζα. Ο ίδιος όταν του παρέδωσαν το τσαντάκι πρότεινε λεφτά στον 54χρονο οδηγό, ο οποίος ωστόσο δεν δέχθηκε κάτι τέτοιο.

Πηγή: SIGMALIVE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here