ΚΥΠΡΟΣ: 30χρονη στο ΓΝ Λευκωσίας με κάκωση κεφαλής μετά απο τροχαίο

Με κάκωση κεφαλής νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 30χρονη από τη Λάρνακα που τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.50 χθες βράδυ 74χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου με κατεύθυνση από το Μεσαιωνικό Κάστρο προς το Μακένζη, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα 30 χρόνων από τη Λάρνακα, η οποία διασταύρωνε με φίλη της το δρόμο, σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση πεζών που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

Η φωτοελεγχόμενη διασταύρωση πεζών ήταν σε λειτουργία την ώρα του δυστυχήματος ωστόσο είναι άγνωστο προς το παρόν το χρώμα του φωτεινού σηματοδότηση της διασταύρωσης πεζών, τόσο για την πορεία του οχήματος όσο και για την πορεία των δύο πεζών γυναικών.

Από το δυστύχημα η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάκωση κεφαλής και διασωληνώθηκε, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στον 74χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας. Λίγο πριν τη μία σήμερα τα ξημερώματα ο 74χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here