Κλείνει η σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 13/11/2017 – 17/11/2017, μεταξύ των ωρών 07:30-16:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και την περίοδο 20/11/2017 – 24/11/2017 με κατεύθυνση προς Πάφο, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: i-eidisi.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here