Καταζητείται 30χρονος στη Λεμεσό για κλοπή αυτοκινήτου και χρημάτων

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό σε συνδυασμό με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 2017, 48χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία πως κατά τη διάρκεια της νύχτας κλάπηκε το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη διεύθυνση όπου αυτός διαμένει στην Λεμεσό. Ο 48χρονος ανάφερε στην Αστυνομία πως στις 4 Σεπτεμβρίου, 2017 είχε απολέσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ωστόσο δεν είχε αναφέρει την απώλεια τους στην Αστυνομία.
Ο 48χρονος κατήγγειλε επίσης ότι εντός του αυτοκινήτου του υπήρχαν δύο τραπεζικές πιστωτικές του κάρτες. Μία από τις πιστωτικές του κάρτες χρησιμοποιήθηκε παράνομα σε αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων σε τράπεζα στην Λεμεσό, όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό του.
Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία που προκύπτει από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, στις 6 Σεπτεμβρίου, 2017 δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και έφεραν προστατευτικό κράνος, χρησιμοποίησαν την κλοπιμαία πιστωτική κάρτα στην πιο πάνω αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων και έκλεψαν χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό του 48χρονου.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, 6 Σεπτεμβρίου, 2017, κατά τη διάρκεια περιπολίας του, μέλος της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης είχε αντιληφθεί δύο πρόσωπα να κινούνται με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, χρώματος μαύρου και να χρησιμοποιούν αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων άλλης τράπεζας. Το μέλος της Αστυνομίας αναγνώρισε τον οδηγό της μοτοσικλέτας, ηλικίας 30 ετών, κάτοικος Λεμεσού.
Ακολούθησε συνεννόηση του μέλους της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης και των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού. Τα δύο αυτά πρόσωπα φέρεται να είναι τα δύο πρόσωπα που έκλεψαν χρηματικό ποσό χρησιμοποιώντας την κλοπιμαία πιστωτική κάρτα του 48χρονου όπως αναφέρεται πιο πάνω.
Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, ενώ επίσης αναζητείται και το πιο πάνω κλοπιμαίο αυτοκίνητο.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here