Και τι δεν είχε… – Σύλληψη 37χρονου για κατοχή επικίνδυνου εξοπλισμού, ναρκωτικών και παράνομης περιουσίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.00 το απόγευμα χθες, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, εντόπισαν τον 37χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του, στη βάση Δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Σε έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης του, στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μεικτού βάρους 4 γραμμαρίων και άσπρη κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνης μεικτού βάρους 12 γραμμαρίων περίπου και χρηματικό ποσό.

Ακολούθησε έρευνα στο χώρο διαμονής του 37χρονου, όπου  εντοπίστηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχε κλαπεί στις 24 του περασμένου Μαΐου, από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό δρόμο, στην επαρχία Λεμεσού.

Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο 37χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, η Υ.ΚΑ.Ν. (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here