Καιρός – Τέρμα οι κακοκαιρίες; Επιστρέφει το καλοκαιρινό κλίμα

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα συνεχίζουν να επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και αρχικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here