Η έκθεση «τέχνη εντός» του Βαρτάν Γαζαριάν στο Ρόδι θα …ταράξει τα νερά

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βαρτάν Γαζαριάν «τέχνη εντός» 10-14 Νοεμβρίου 2017 στο Πολυχώρο Ρόδι, Καποδίστριας 57, Λεμεσός.

Η έκθεση εστιάζει στην ανθρώπινη φιγούρα όπου κυριαρχεί η έκφραση και το συναίσθημα. Οι πίνακες είναι ελαιογραφίες σε σύγχρονο στυλ που παρουσιάζονται ως φωτογραφίες. Αυθεντικές, ζωντανές εικόνες με βαθιά χρώματα που ξυπνούν έντονα συναισθήματα. Μέσα από κάθε πίνακα θα δείτε τον άνθρωπο από μέσα και την επιθυμία του για απελευθέρωση.

Βάση της επαγγελματικής γνώμης του Drs Marc M. Van der Schans, ιστορικού τέχνης και διεθνούς επιμελητή « Ο Βαρτάν μπορεί να σπάσει το φράγμα της διεθνής σκηνής της τέχνης, είναι ένας εξαίρετος καλλιτέχνης»

Ο Βαρτάν Γαζαριάν είναι Αρμένης / Κύπριος από την Λάρνακα. Είναι αυτοδίδακτος με σπουδές στον εσωτερικό σχεδιασμό. Χρησιμοποιεί την τέχνη για να μεταφέρει συναισθήματα αγάπης, ελπίδας, επιθυμίας, πόνου και απογοήτευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rodivenue.com ΄ή στο τηλ. 25252577

Extra tips: Την ημέρα των VIP εγκαίνιών στις 9 Νοεμβρίου (μόνο με προσκλήσεις) θα διεξαχθεί ιδιωτική δημοπρασία όπου όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στην Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Λεμεσού.

Επίσης όσοι θυμάστε τι έγινε πέρσι στην έκθεση 18+ (γυμνό sushi), θα έχουμε και φέτος κάτι για να ταράξουμε τα νερά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here