Επιστρέφει για ακόμη μια φορά η κακοκαιρία στην Κύπρο – Δείτε λεπτομέρειες

Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το βράδυ αναμένεται ο καιρός να καταστεί αίθριος. Εντούτοις, από την Κυριακή αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

 

Διαβάστε αυτούσια την πρόγνωση:

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά κατά διαστήµατα θα πέφτει και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά και νότια.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα δυτικά και βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που αργά το απόγευµα και το βράδυ πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Κυριακή και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ κατά διαστήµατα στα ορεινά θα πέφτει και χιόνι.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σάββατο και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και την ∆ευτέρα, τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here