Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού ο Καλογερίδης

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει το πρωί  θα παρουσιαστεί ο 33χρονος Χαράλαμπος Καλογερίδης ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη σε σχέση με τη ληστεία του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στον Άγιο Αθανάσιο, που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου 2018.

 

Η διαδικασία ενώπιον του κακουργιοδικείου έχει οριστεί στις 9 το πρωί.

Ο Καλογερίδης ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από την αστυνομία ως ιδιαίτερα επικίνδυνο πρόσωπο  αναμένεται να οδηγηθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο, από τις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατείται μετά τη σύλληψη του. Αναμένεται να του απαγγελθούν  κατηγορίες  που αφορούν μεταξύ άλλων, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Ο Καλογερίδης συνελήφθη στις 3 Ιουνίου  σε διαμέρισμα στη Λάρνακα μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας . Φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάπραξη της ληστείας του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στον Άγιο Αθανάσιο, ωστόσο οι ανακριτές εκτιμούν ότι  εμπλέκεται σε πολλές άλλες ληστείες που διαπράχθηκαν ανά το παγκύπριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως στενός συνεργάτης του Καλογερίδη, Χάρης Σαρίδης, συνελήφθη στην Κρήτη στις  26 Ιουλίου.  Ο Σαρίδης έχει οδηγηθεί στη φυλακή όπου εκτίει ποινή φυλάκισης δέκα χρόνων που του είχε επιβληθεί προηγουμένως από Ελληνικό δικαστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here