ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε οπλισμός σε υποστατικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού και της Πάφου σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά τον αστυνομικών το περασμένο Σάββατο στον Ύψωνα.
Οι εντατικές έρευνες φαίνεται να αποδίδουν καρπούς μέχρι στιγμής αφού στο πλαίσιο τους ανευρέθηκαν σε ανοικτό χώρο βόρειο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, παρά το Κολόσσι, ένα πυροβόλο όπλο “καλάσνικοφ”, ένα έμφορτο πιστόλι, ένα περίστροφο χωρίς σφαίρες, 100 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης τύπου semptex, έξι κοινοί πυροκροτητές, εμπύρευμα και τεμάχιο βραδύκαυστου πυραγωγού σχοινιού καθώς και 77 φυσίγγια.
Τα ανευρεθέντα βρίσκονταν σε νάιλον σακούλα και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν συνδέονται ή όχι με την υπόθεση.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τρίτη, μετά την επεισοδιακή σύλληψη του, ο 38χρονος Ηλίας Μούζου είχε υποδείξει απόκρημνη περιοχή στο χωριό Άγιο Μάμας, όπου εντοπίστηκαν ένα πυροβόλο όπλο, αριθμός φυσιγγίων, 7,5 κιλά εκρηκτικής ύλης τύπου semptex, ένας πυροκροτητής και ένα εμπύρευμα στρατιωτικής χειροβομβίδας μετά του μοχλού οπλίσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here