«Δόση» δροσιάς σήμερα με αυξηµένες νεφώσεις, σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here