Διεθνές Συνέδριο στο ΤΕΠΑΚ για τους λειτουργούς συμμόρφωσης

Συνολικά 257 σύνεδροι έλαβαν μέρος στο διεθνές συνέδριο που οργάνωσε το Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Compliance: Issues, Concerns and Future Directions».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ, η Δρ. Μαρία Κραμβιά-Καπαρδή, οργανώτρια του συνεδρίου,  αναφέρθηκε στον στόχο του συνεδρίου που δεν ήταν άλλος από τη ανάπτυξη της γνώσης των ατόμων που εργοδοτούνται  ως λειτουργοί συμμόρφωσης  στο τραπεζικό, λογιστικό, νομικό, ασφαλιστικό, ΕΠΕΥ κ.α.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο Καθηγητής Ανδρέας Αναγιωτός, Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα και αναγκαιότητα του λειτουργού συμμόρφωσης καθώς επίσης και την ανάγκη τέτοιων συνεδρίων προς το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Το συνέδριο επίσης χαιρέτισαν οι κύριοι: Πέτρος Πετράκης- από την  PwC, Χρίστος Μιχαήλ-Πρόεδρος του Cyprus Fiduciary Association, Δώρος Ιωαννίδης-Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Μάριος Τσιακκής- Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ και ο Νίκος Νικολαΐδης-Δήμαρχος Λεμεσού.

Εκτός από επαγγελματίες και επίσημους προσκεκλημένους, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συνέδριο και για το επάγγελμα του λειτουργού συμμόρφωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here