ΚΥΠΡΟΣ 2018- Φρίκη με δάσκαλο: Ούτε στα 10 μέτρα κοντά σε παιδιά και λουκέτο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την απόλυτη φρίκη έζησαν στις αίθουσες των ιδιωτικών φροντιστηρίων 62χρονου από χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, ανήλικα κοριτσάκια, μόλις 8 και 9 ετών.

Όπως έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα SigmaLive στις 30 Ιανουαρίου, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία 8χρονου κοριτσιού, το οποίο ανέφερε ότι ο καθηγητής τής επιτέθηκε άσεμνα.

Η υπόθεση έλαβε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, για να έρθει λίγες μέρες μετά στο φως νέα καταγγελία, από 9χρονο αυτή τη φορά κορίτσι.

Ο 62χρονος, μαζί με τη σύζυγό του, βρέθηκαν ενώπιον Δικαιοσύνης. Η σύζυγός του κατηγορείται, επίσης, λόγω του ότι τα φροντιστήρια ήταν εγγεγραμμένα στο όνομά της.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, ο εν λόγω είχε διατελέσει κοινοτάρχης του χωριού στο οποίο βρίσκεται το ένα εκ των δυο φροντιστηρίων. Το δεύτερο φροντιστήριο βρίσκεται σε γειτονικό χωριό.

Σήμερα, οι δυο παρουσιάστηκαν ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις 9/3/2018.

Εναντίον τους, εκδόθηκαν τα ακόλουθα διατάγματα:

1) Ο κατηγορούμενος να μη διεξάγει οποιοδήποτε επάγγελμα σχετίζεται με ανήλικα παιδιά.
2) Τα επίδικα υποστατικά να αναστείλουν τις εργασίες τους.
3) Να μην προσεγγίζει δημόσιους χώρους όπου βρίσκονται ανήλικα παιδιά, σχολεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς παιδικές χαρές.

4) Να μην προσεγγίζει τις παραπονούμενες σε απόσταση 10 μέτρων.

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η σύζυγός του να υπογράψουν εγγύηση €50,000 έκαστος. Ο 62χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση εναντίον ανηλίκου και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Σημειώνεται ότι, για την παρακολούθηση της εφαρμογής των πιο πάνω διαταγμάτων, έχει ενημερωθεί ο τοπικός σταθμός του χωριού όπου υπάγεται η κατοικία του κατηγορούμενου, καθώς επίσης και η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση και άλλα τμήματα του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι σε συνεργασία θα εποπτεύουν την εφαρμογή των διαταγμάτων.

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε πληροφορία ή ακόμη γίνει καταγγελία εναντίον του 62χρονου, τότε οδηγείται άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου, επιβαρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση του ενώπιον Δικαιοσύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here