Βροχές και χιόνια στα ορεινά στο πρόγραμμα του καιρού την επόμενη εβδομάδα

Υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Το απόγευμα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στους πλην 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Τοπικά πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν, το πρωί, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, εκτός από τα ανατολικά παράλια που αναμένεται γύρω στους 15 βαθμούς και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Το πρωί πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Από το απόγευμα αναμένονται τοπικά παροδικές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Τοπικά αναμένονται παροδικές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 60 εκατοστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here