Αυτό θα πει σταθερότητα και συνέπεια στην Επιτυχία στη Λογιστική- “Σαρώνουν” τα βραβεία οι μαθητές του Γιώργου Γεωργίου

Τις σημαντικές τους Παγκόσμιες επιτυχίες σε διεθνή διαγωνισμό Λογιστικής παρέλαβαν σε ειδική τελετή που πραγματοποίησε η εταιρεία Pearson στα Λατσιά οι μαθητές του καθηγητή Γιώργου Γεωργίου από τη Λεμεσό.

Οι μαθητές Σωτήρης Αχιλλέως, Παναγιώτα Κοσμά και Φρόσω Χριστοδούλου οι οποίοι εξασφάλισαν, και οι τρεις, Παγκόσμιο ασημένιο μετάλλιο στο Level 1 Λογιστικής (Elementary) LCCI World Silver Medallion for Pearson LCCI Level 1 Certificate in Bookkeeping (VRO) παρευρέθηκαν στην τελετή και πήραν τα μετάλλιά τους.

Οι τρεις μαθητές οι οποίοι σήμερα φοιτούν στο Λύκειο είναι σήμερα 15 χρόνων και έδωσαν τις εξετάσεις όντας ακόμη, και οι τρεις, μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Σήμερα φοιτούν στον Οικονομικό κλάδο της Ά Λυκείου ενώ οι Παναγιώτα και η Φρόσω είναι και στην ίδια τάξη στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη ενώ ο Σωτήρης είναι μαθητής του Λανιτείου Λύκειου.

Η καλύτερη επιβράβευση για κάθε καθηγητή είναι να βλέπει τους μαθητές του να διαπρέπουν. Μπράβο σε όλους!

Ακολουθεί βίντεο από τη είσοδο των βραβευθέντων μαθητών σε όλα τα επίπεδα υπό το παιάνισμα φιλαρμονικής. Ανάμεσά τους και ο Σωτήρης, η Παναγιώτα και η Φρόσω, μαθητές του Ιδιωτικού Φροντιστητρίου Γιώργος Γεωργίου. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιτυχία για το Φροντιστήριο των μαθητών αφού το Ιδιωτικό φροντιστήριο Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας του Γιώργου Γεωργίου το οποίο βρίσκεται στην οδό Ταγματάρχου Πουλίου 6, στην Καθολική στη Λεμεσό έχει παράδοση στα χρυσά μετάλλια και τις διακρίσεις.

Ακολουθεί η στιγμή της βράβευσης του Γιώργου Γεωργίου από την Pearson ως αναγνώριση για την μεγάλη επιτυχία τριών μαθητών του.

Ο κ. Γεωργίου με 8 παγκόσμια βραβεία ένα εκ των οποίων με 600/600 στο GCE A Level Λογιστικής αλλά και πολλά μετάλλια μετάλλια, χρυσά, αργυρά και χάλκινα σε Λογιστικές Ολυμπιάδες, εκ των οποίων φυσικά ξεχωρίζουν τα 12 χρυσά δεν θα μπορούσε να μην αισθάνεται υπερήφανος που βλέπει τους μαθητές του να διαπρέπουν σε τόσο ψηλό επίπεδο, άλλωστε αυτός είναι και πρέπει να είναι ο στόχος κάθε σωστού εκπαιδευτικού. 

Ο Γιώργος Γεωργίου σπούδασε στην Νέα Υόρκη, είναι Certified Public Accountant (CPA) in the state of New York και επίσης διδάσκει στο Saint Mary’s School στη Λεμεσό ενώ διατηρεί με μεγάλη επιτυχία και το δικό του φροντιστήριο Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας.

Με τον καθηγητή Γιώργο Γεωργίου μπορείτε να τον επικοινωνήσετε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ή στο τηλέφωνο 99340710

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here