Αρχίζουν οι εργασίες για το The Address By The Sea

O Όμιλος D. Zavos Group ανακοινώνει την έναρξη εργασιών για το πολυτελές έργο του, το THE ADDRESS BY THE SEA. Ένα σύγχρονο κτίριο με μιαν εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και μαρμάρινο άγγιγμα αναδύεται από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας της Λεμεσού, προσφέροντας μαγευτική θέα.
Αποτελείτε από έντεκα ορόφους με είκοσι οκτώ μοντέρνα διαμερίσματα και δύο ρετιρέ τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες και κήπους στέγης.  Το κάθε ένα ξεχωριστά από τα διαμερίσματα προσφέρει μια εκπληκτική θέα τόσο στη θάλασσα, όσο στο καταπράσινο τοπίο.
Το The Address by the sea έχει την ιδιαιτερότητα να βρίσκεται κοντά σε σχολεία, πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες, όπως και σε διάφορες επιχειρήσεις, επιτρέποντας έτσι στους κατοίκους του να έχουν την αποκλειστική απόλαυση μιας άνετης και πλούσιας διαβίωσης με όλα τα απαραίτητα.
Οι εργασίες για την κατασκευή του έργου έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς. Το The Address by the sea έχει προγραμματιστεί να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του 2018. Η τελειοποίηση του έργου αναμένεται να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και κορυφαίες ιδιοκτησίες τόσο της Λεμεσού, όσο και του Ομίλου D. Zavos Group.
Πηγή: inbusinessnews.com
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here