ΑΓΡΟΣ χρυσός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Θα προσφέρεται σε αφθονία στους 15.000 δρομείς τόσο στα σημεία υδροδοσίας της διαδρομής όσο και στον τερματισμό

Καθώς το νερό αποτελεί το πλέον πολύτιμο εφόδιο για έναν δρομέα ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ τροφοδοτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά τα σημεία υδροδοσίας της διοργάνωσης με το καλύτερο φυσικό μεταλλικό νερό. Σε συνεργασία με το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ, οι διοργανωτές του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Κύπρο φροντίζουν και φέτος για τον απρόσκοπτο εφοδιασμό των 15.000 δρομέων που θα τρέξουν στον αγώνα, 17-18 Μαρτίου.

Το νερό ΑΓΡΟΣ θα βρίσκεται σε αφθονία σε όλα τα σημεία υδροδοσίας, κατά μήκος της διαδρομής αλλά και στον τερματισμό, ξεδιψώντας και ενυδατώνοντας τους αθλητές μετά την εξαντλητική προσπάθεια, αφού ειδικοί συνιστούν πως ένας δρομέας πρέπει να πίνει 100-120ml νερό ανά 20 λεπτά δρόμου.

«Το νερό είναι ίσως για την πολυτιμότερη παροχή των διοργανωτών προς τους δρομείς. Πιστεύουμε ότι το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ αποτελεί το ιδανικό εφόδιο για κάθε δρομέα. Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε πέρσι και ευελπιστούμε πώς θα κρατήσει πολλά χρόνια» σημειώνει ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

«Το δρομικό κίνημα έχει αγκαλιάσει και έχει αναγάγει ως πρώτη επιλογή το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ, οπότε εμείς δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το μεγαλύτερο αθλητικό –και όχι μόνο δρομικό- γεγονός της Κύπρου» δηλώνει σχετικά η Senior brand manager του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΓΡΟΣ κα Μαρία Θεοδώρου και προσθέτει πως «το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ εσωκλείει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας δρομέας για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός Μαραθωνίου».

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά απαραίτητα για έναν αθλητή, Προέρχεται από τις πηγές του ομώνυμο χωριό στην οροσειρά του Τροόδους, οι οποίες εμπλουτίζονται από έξι χείμαρρους και είναι οι μόνες στη Κύπρο που δεν έχουν στερέψει ποτέ. Εμφιαλώνεται κατευθείαν στην πηγή, στο υπερσύγχρονο εμφιαλωτήριο στον Αγρό, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος και η προστασία του περιβάλλοντος.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ είναι ένα προϊόν του ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Ζήσε μια διαδραστική εμπειρία κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή της διοργάνωσης για κινητά, από το Google Play και από το https://live.sporthive.com/event/3829 για συσκευές με λογισμικό iOS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here