Αίθριος προβλέπεται ο καιρός το επόμενο τριήμερο – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να παρατηρούνται και στα ορεινά όπως και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σύντομα στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, αργότερα γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, παρόλο που στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους
30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το πρωί στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού ανατολικά του Τροόδους.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο από την Κυριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here