Έρχεται κακοκαιρία και πτώση θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Μύρισε… χειμώνας τις τελευταίες ώρες, αφού αρκετές περιοχές του νησιού έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζονται από το χαμηλό βαρομετρικό.

Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τον λειτουργό της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι, ήδη επηρέασαν περιοχές του Ακάμα. Το βράδυ θα έχουμε βροχές στις ίδιες περιοχές. Σταδιακά θα επηρεαστούν και περιοχές στα ανατολικά.

Αύριο είναι η κύρια μέρα των φαινομένων, σύμφωνα με τον λειτουργό. Την Παρασκευή θα έχουμε τοπικού χαρακτήρα βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χαλάζι.

Σήμερα είμαστε πιο πάνω από τις κανονικές τιμές θερμοκρασίας για την εποχή. Αύριο θα υπάρξει πτώση 2 με 3 βαθμούς στα παράλια και 1 βαθμού στο εσωτερικό.

Το ερχόμενο Σάββατο καθαρίζει το σύστημα. Θα παρατηρηθούν μεμονωμένες βροχές το πρωί του Σάββατο. Μικρή άνοδος σε κάποιες περιοχές, κοντά στους 21 βαθμούς.

Τις επόμενες μέρες δεν αναμένονται βροχές, αλλά άνοδος της θερμοκρασίας. Σήμερα και αύριο υπάρχει αραιή σκόνη, που θα υποχωρήσει από το Σάββατο.

Το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Νωρίς το πρωί δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, μέχρι την Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here