Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για το φόνο Λεωνίδη στη Λεμεσό 

Τα στοιχεία του δεύτερου προσώπου που συνέτρωγε με τον 47χρονο Έρνεστ Λεωνίδη, την ώρα της δολοφονίας του, στις 8 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο της Λεμεσού, εξασφάλισε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 48χρονο ομογενή από τη Γεωργία, εναντίον  του οποίου εκδόθηκε σήμερα ένταλμα σύλληψης του και καταζητείται.

Ο 48χρονος καθώς και ένας 57χρονος ομοεθνής τους, που επίσης καταζητείται και συνέτρωγε με το θύμα, εγκατέλειψαν τη σκηνή αμέσως μετά τη ρίψη πυροβολισμών από τους τρεις δράστες.

Μέχρι στιγμής, για την υπόθεση, τελούν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα, ένας 25χρονος Ρώσος και ένας  24χρονος Γεωργιανός, που φέρεται να μετέφεραν τους δράστες στο εστιατόριο όπου σημειώθηκε το φονικό, μια 32χρονη Λετονή που φέρεται να έλαβε οδηγίες για να μετακινήσει το όχημα που εγκατέλειψαν στη σκηνή καθώς και ένας 36χρονος Λετονός επιχειρηματίας.

Πέραν των δυο που συνέτρωγαν με το θύμα, η Αστυνομία καταζητεί έναν 31χρονο Γεωργιανός που θεωρείται ως ένας από τους δράστες, έναν 28χρονο Γεωργιανό, που δανείστηκε το όχημα με το οποίο διακινούνταν οι δράστες από τον Λετονό, καθώς και ένας 29χρονος Ρώσος, αδελφός του 25χρονου που τελεί υπό κράτηση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εξασφάλιση των στοιχείων των δυο άλλων εκτελεστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here