Έκλεισαν ραντεβού “θανάτου” με ρόπαλα και μαχαίρια αλλά τους πρόλαβε η Αστυνομία στη Λεμεσό

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 26 ετών, συνέλαβε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης συνάθροισης, οχλαγωγίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.

Γύρω στις 10μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι αριθμός προσώπων, βρισκόταν συναθροισμένος, στην περιοχή της Επίχωσης, στη Λεμεσό και τσακώνονταν μεταξύ τους. Σύμφωνα με την πληροφορία, αρκετά από τα πρόσωπα αυτά, ήταν οπλισμένα με μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα επιθετικά όργανα.

Μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν άμεσα στην περιοχή. Μόλις τα πιο πάνω πρόσωπα αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, άρχισαν να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις για να διαφύγουν.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν ένα από τα πιο πάνω πρόσωπα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, κατόπιν σχετικής πληροφορίας εντοπίστηκε στην περιοχή ακόμα ένα πρόσωπο. Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 26χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here