Φύλλο και φτερό έκανε τη Λεμεσό η Αστυνομία- Εκατοντάδες έλεγχοι σε όλη την πόλη

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκυρίακο, (30 Σεπτεμβρίου – 1η Οκτωβρίου, 2017) οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 352 οχήματα και 422 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 224 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 44 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.ά, ενώ ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.
Ειδικότερα, στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, οι ελέγχοι και οι περιπολίες είναι ιδιαίτερα αυξημένοι, λόγω και των πρόσφατων  εγκληματικών ενεργειών που διαπράχθηκαν.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 290 καταγγελίες που αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, καθώς και 269 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Επίσης έγιναν 317 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 56 καταγγελίες.

Παράλληλα, εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς.

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 12 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας και προέκυψε μία καταγγελία.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here