Υφυπουργός Ναυτιλίας: Στόχος μας να φτάσουμε τη ναυτιλία μας ακόμα πιο ψηλά

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στοχεύει να εξελίξει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κύπρος στη ναυτιλιακή βιομηχανία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, με αφορμή κοκτέιλ γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα, στη Λεμεσό, με επίσημους προσκεκλημένους πλοιοκτήτες και εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιρειών.

Όπως είπε η κ. Πηλείδου, “κάνουμε μια πρώτη παρουσίαση στους πλοιοκτήτες και στις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, και μεταφέρουμε το μήνυμα ότι εμείς βρισκόμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε αυτές τις εταιρείες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

“Στόχος μας, ως Υφυπουργείο, είναι να εξελιχθούμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τόσο ποιοτικά όσο και όσον αφορά στην τεχνολογία και στην ταχύτητα με την οποίαν εξυπηρετούμε τις εταιρείες, αλλά και να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, γιατί είναι οι δικές τους εισηγήσεις, η δική τους τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε τον τομέα και να τον οδηγήσουμε εκεί που πρέπει και μπορεί να φτάσει”, συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Πηλείδου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το όραμα του Υφυπουργείου της αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here