Το Limassol Del Mar στην «Gulf News» Κύπρος, το νησί των ευκαιριών

Οι διευθυντές της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός, κ. Παντελής Λεπτός και κ. Μιχάλης Ζαβός έδωσαν συνέντευξη στην παγκοσμίου φήμης εφημερίδα «Gulf News», όπου και ανέλυσαν τους λόγους επιτυχίας του έργου Limassol Del Mar και μίλησαν για όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος στους επενδυτές.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρει ότι η Κύπρος αποτελεί πόλο έλξης αγοραστών από όλη την υφήλιο λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Άλλωστε ένα μεγάλο μερίδιο των μέχρι τώρα αγοραστών διαμερισμάτων στο Limassol Del Mar προέρχονται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, αφού η Λεμεσός αποτελεί ταυτόχρονα έναν ιδανικό προορισμό τόσο για επιχειρηματικούς σκοπούς όσο και για την οικογενειακή ζωή.

Μεταξύ άλλων, οι διευθυντές της κοινοπραξίας ερωτήθηκαν γιατί το Limassol Del Mar σημείωσε ήδη τόσο μεγάλη επιτυχία στις μέχρι τώρα πωλήσεις και τι το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα έργα. Οι κύριοι ανέφεραν ότι με το Limassol Del Mar καθιερώνεται μια νέα διεθνή ταυτότητα για την Κύπρο συνυφασμένη με την ποιότητα και την πρωτοπορία. Η τοποθεσία του έργου, η αρχιτεκτονική του αισθητική και η κατασκευαστική του αρτιότητα, το καθιστούν πρώτη επιλογή. Μαζί με τους καταξιωμένους διεθνείς και τοπικούς συνεργάτες του έργου, την εμπειρία και την κουλτούρα που διαθέτουν, δημιουργήθηκε ένα έργο με παγκόσμια απήχηση.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο, τοποθετημένο σε μια από τις πιο προνομιακές παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα απ’ όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5άστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια. Το Limassol Del Mar είναι ένα αναπτυξιακό έργο της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here