Το μετακινούμενο κοκτέιλ μπαρ που θα λατρέψει όλη η Κύπρος έχει βάση τη Λεμεσό

Μια πρωτότυπη ιδέα παρουσιάζει το TIME OUT CYPRUS και αφορά ένα μετακινούμενο βανάκι-μπαρ το οποίο κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Κύπρο και έρχεται να προσφέρει έξυπνες λύσεις για τη διασκέδασή μας.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Μάθε λοιπόν πως στην Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λεμεσό έφτασε το πρώτο mobile cocktail bar ή μετακινούμενο τροχοφόρο κοκτέιλ μπαρ. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ρετρό βανάκι της Volkswagen σε ένα όμορφο γαλάζιο χρώμα το οποίο λέγεται Bully Bar. Το Bully Bar έφτασε από την Αθήνα, έχει Έλληνες ιδιοκτήτες και μπορεί να έρθει οπουδήποτε θέλεις εσύ για να φτιάξει κοκτέιλ για σένα και τους καλεσμένους σου. Μία ιδανική επιλογή για γάμους, πάρτι γενεθλίων, εγκαίνια μαγαζιών και οτιδήποτε άλλο σκεφτείς. Έχει βάση τη Λεμεσό αλλά μπορεί φυσικά να μετακινηθεί.

Φτιάχνει τα δικά του αποκλειστικά κοκτέιλ, κλασικά κάποια με twist γνωστών κοκτέιλ αλλά μπορείς και εσύ να ζητήσεις τα κοκτέιλ τις επιλογής σου.

Το Bully Bar θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Κύπρο την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο Μαντάμ στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό από τις 20.00 μέχρι τη 01.00. Σημείωσε, επίσης πως την Κυριακή 1η Οκτωβρίου το Bully Bar θα βρίσκεται και πάλι στη Λεμεσό στο Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου προσφέροντας λεμονάδες και άλλα δροσερά μη αλκοολούχα ποτέ.

Για πληροφορίες: 94200105 και facebook Bully Bar 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here