Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες; – Δείτε Λεπτομέρειες

Βόρειο ως Βορειοανατολικό ρεύµα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα ανατολικά και τα νότια, θα πνέουν µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που σταδιακά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αρχικά στα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, σταδιακά όµως τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here