ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ! Τρεις δεύτερες θέσεις στον Κόσμο στο ίδιο Φροντιστήριο!!!

Λένε και πολύ σωστά ότι συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να αποτελούν συμπτώσεις. Αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου του Γιώργου Γεωργίου στη Λεμεσό το οποίο αποδεικνύοντας τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια πέτυχε μια αξιοζήλευτη επίδοση που ίσως δεν έχει επαναληφθεί μέχρι στιγμής.

Τρεις μαθητές, ηλικίας 15 χρόνων, ο Σωτήρης Αχιλλέως, η Παναγιώτα Κοσμά και η Φρόσω Χριστοδούλου όταν έδωσαν τις εξετάσεις ήταν ακόμη και οι τρεις μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου (παρακολουθούσαν τα μαθήματα όταν ήταν 14 χρονών). Τώρα πλέον ακολουθούν Οικονομικό κλάδο στην Α Λυκείου. Οι δύο μαθήτριες μάλιστα φοιτούν στο ίδιο σχολείο, Λύκειο Αγίου Ιωάννη και είναι και στην ίδια τάξη ενώ ο Σωτήρης φοιτά στο Λανίτειο Λύκειο.

Οι τρεις διακριθέντες μαθητές με το Παγκόσμιο ασημένιο μετάλλιο στο Level 1 Λογιστικής (Elementary) θα παραλάβουν τις βραβεύσεις τους LCCI World Silver Medallion for Pearson LCCI Level 1 Certificate in Bookkeeping (VRO) σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στα Λατσιά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιτυχία για το Φροντιστήριο των μαθητών αφού το Ιδιωτικό φροντιστήριο Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας του Γιώργου Γεωργίου το οποίο βρίσκεται στην οδό Ταγματάρχου Πουλίου 6, στην Καθολική στη Λεμεσό έχει παράδοση στα χρυσά μετάλλια και τις διακρίσεις.
Από το 2012 οι επιτυχίες των μαθητών του καθηγητή Γιώργου Γεωργίου ξεχωρίζουν με “ένα τσουβάλι χρυσά μετάλλια” πολλά σε Λογιστικές Ολυμπιάδες. Το 2012 ήρθαν τα πρώτα τρία χρυσά, το 2013 επίσης τρία, το 2014 άλλα δυο, το 2015 ακόμη ένα και το 2019 ακόμη τέσσερα πράγμα που οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις για την εκπαιδευτική αξία του καθηγητή.
Ο Γιώργος Γεωργίου σπούδασε στην Νέα Υόρκη, είναι Certified Public Accountant (CPA) in the state of New York και επίσης διδάσκει στο Saint Mary’s School στη Λεμεσό ενώ διατηρεί με μεγάλη επιτυχία και το δικό του φροντιστήριο Λογιστικής και Πολιτικής Οικονομίας.
Με τον καθηγητή Γιώργο Γεωργίου μπορείτε να τον επικοινωνήσετε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ή στο τηλέφωνο 99340710

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here