Σύλληψη 20χρονου για την υπόθεση κλοπής κουμπαρά 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής, την όποια κατήγγειλε στις 11 Ιανουαρίου στο ΤΑΕ Λεμεσού 25χρονη μητέρα.

Ο νεαρός καταζητείτο από την Aστυνομία σε σχέση με την υπόθεση η όποια διαπράχθηκε σύμφωνα με την καταγγελία από τις 9 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης η αδελφή της και η ξαδέλφη της, έκλεψαν από το ερμάρι της, κουμπαρά ο οποίος περιείχε το ποσό των 8 χιλιάδων ευρώ, τα οποία προορίζονταν για θεραπεία του αρρώστου παιδιού της στο εξωτερικό.

Οι δυο ανήλικες ηλικίας, 15 και 17 ετών αντίστοιχα παραδέχθηκαν την κλοπή ενώ κατονόμασαν 17χρονο στον οποίο όπως ισχυρίστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, έδωσαν τα χρήματα.

Και οι τρεις τέθηκαν υπό 8 ήμερη κράτηση χθες ενώ η Αστυνομία με βάση τα στοιχεία που είχε στην κατοχή της, στην υπόθεση εμπλεκόταν και τέταρτο πρόσωπο ηλικίας 20 ετών.

Οι ανακριτές την υπόθεσης του πέρασαν χειροπέδες και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση του για 6 ημέρες.

Ο νεαρός δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here