Πότε επιστρέφει το χειμωνιάτικο σκηνικό στην Κύπρο – Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα και το βράδυ πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here