Πως προβλέπεται ο καιρός για το επόμενο τριήμερο;

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, µέχρι και την Παρασκευή.

Σήµερα θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, στα δυτικά, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπήνεµα και λίγο ταραγµένη στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, µέχρι την Κυριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here