ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα ύψη ο υδράργυρος! – «Δόση» δροσιάς τις επόμενες ημέρες

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που στα παράλια θα  παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά το απόγευμα αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here